قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال

اولویت‌گذاری تزریق واکسن کرونا در گروه‌های پرخطر+ جزئیات

سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به اولویت بندیهای صورت گرفته برای واکسیناسیون کرونا در کشور گفت: البته هنوز واکسن‌های در دسترس و قابل توزیع توسط سازوکار بین‌المللی کوواکس اعلام نشده است، اما همه تلاش وزارت بهداشت و مجموعه دولت این است که واکسن‌های تایید شده وارد کشور شوند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 15
کد خبر: ۷۰۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر سیما سادات لاری درباره آخرین وضعیت خرید واکسن کرونا برای جمعیت کشور، گفت: اقدامات هماهنگ در وزارت بهداشت و با پشتیبانی کامل دولت، رییس جمهوری و معاون اول رییس جمهوری و با مشارکت فعال وزارت امور خارجه، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، سایر نهادهای ذیربط و نیز وزارت راه برای انتقال واکسن کرونا در حال انجام است.

 

وی افزود: البته هنوز واکسن‌های در دسترس و قابل توزیع توسط سازوکار بین‌المللی کوواکس اعلام نشده است. در عین حال سیاست‌های اولویت گذاری گروه‌های مختلف در معرض خطر، برای تزریق واکسن کرونا تنظیم و پس از نهایی شدن توسط وزیر بهداشت ابلاغ خواهد شد.

 

لاری با بیان اینکه در حال حاضر چشم‌انداز روشن‌تری برای دسترسی به واکسن‌های کووید ۱۹ ایجاد شده است، ادامه داد: اما باید با پیگیری ویژه و استمرار حمایت دولت و نهادهای ذیربط و صبر و دقت لازم به همه ابعاد موضوع، اقدامات به سرانجام برسد. باید توجه کرد که حتی بعد از دسترسی کافی به واکسن، تداوم اقدامات بهداشت عمومی ضروری است.

 

سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: دولت و رییس جمهوری در این زمینه حمایت‌های کامل انجام داده‌اند و همه تلاش وزارت بهداشت و مجموعه دولت بر این است که واکسن‌های تایید شده وارد کشور شود./ ایسنا

ارسال نظر